LAND ART


Després de realitzar prèviament la recerca d'informació, que podeu trobar a l'apartat de cutlura artística, ja totes sabiem de que tractava el Land Art, vam trobar que nosaltres mateixes haviem de realitzar un.

Jo i les meves companyes de grup: la Sara, la Meritxell i la Sally, ens enfrontàvem a un nou repte artístic,  crear una estructura utilitzant materials de la natura. 

Vam haver de realitzar diferents creacions seguint els punts que ens va marcar la mestra, els quals  es tractava de fer 4 estructures on es poguès identificar els conceptes del llenguatge visual següents:

- Simetria horitzontal
- Simetria vertical
- Simetria radial
- Composició modular

Per poder dur a terme aquesta composició podiem recòrrer a tot tipus d'eina o recursos, com per exemple: el de cosir, el de enganxar, el de encaigar o lligar, apilar, penjar utilitzant cordes o altres materials, etc. 

Teniem tota la llibertat per crear allò que volguèssim, sempre i quan complís amb els punts estipulats per la mestra. 

Finalment, ens vam organitzar i vam començar a pensar què fariem, vam realitzar una petita recerca per agafar idees, ja que cap de les quatre estava gaire segura de que podiem fer, per tant, vam observar vàries obres en les que ens podríem basar, com per exemple aquestes: 

Resultat d'imatges de land art   Imatge relacionada  Imatge relacionada

Després, vam triar el lloc on ho faríem, un petit espai d'herba envoltat d'arbres situat a la nostra universitat, un espai on vam poder trobar tot tipus de material per crear la nostra obra, diferents fulles de colors, pedres, pinyes, etc. 

Una vegada explorat el terreny i analitzat de quin material disposavem, vam començar a pensar què fariem, i finalment vam deixar-nos emportar per la nostra imaginació intentant desconnectar una mica d'allò que haviem cercat prèviament, ja que sentíem que ens estàvem limitant a seguir els exemples i no disposàvem de total llibertat.

Fotos del procés:



Després de moltes hores de feina i sobretot molt temps de recerca de material, vam aconseguir obtenir allò que estàvem buscant, un resultat que per a nosaltres va ser molt millor del que esperàvem, i del qual vam podem observar una evolució i una millora, a mesura que anàvem realitzant les composicions, la següent ens sortia millor. 
Pensem que aixó ha estat degut a que cada vegada agafàvem més confiança i ens deixàvem emportar més, i ens oblidàvem de tot allò que haviem observat d'altres autors, per tant, puc dir que ha estat molt gratificant que, per nosaltres soles haguem aconseguit realitzar aquestes obres, precioses i úniques per a nosaltres. 

A continuació us mostro les nostres creacions segons els 4 tipus d'estructures demanades per la mestra:

  • Simetria horitzontal:
  • Simetria vertical:

  • Simetria radial

  • Simetria modular

Per poder veure millor tot el que ha estat realitzar aquestes obres, podeu observar el vídeo següent on podreu veure a les meves companyes i a mi creant les nostres peces d'art. 











Comentarios

Entradas populares de este blog

PRESENTACIÓ PERSONAL